loading...
اخذ مشاوره حقوقی حضوری،تلفنی با وکیل در مشهد
خوش امدید


جهت ارتباط با وکیل در مشهد:
 " 0915-694-8002 "


         آیا نیاز به مشاوره حقوقی دارید؟
                             آیا در جستجوی وکیل برای دفاع از حقوق خود میباشید؟



مشاوره فوری

    سیاست حفظ اسرار
          احساس امنیت در انجام امور وکالتی
                       احقاق حق و برقراری عدالت و نظم عمومی
                                                  اجرای عدالت                  

مشهد وکیل بازدید : 4393 1394/03/09 نظرات (0)
«اخذ مشاوره تلفنی رایگان با وکیل متخصص ثبت شرکت ها در خراسان»
جهت دریافت پاسخ سئوالات حقوقی خود از زبان وکیل پایه یک دادگستری در مشهد و اخذ مشاوره حقوقی تلفنی رایگان در امور مربوطه در مشهد یا شهرستان ها و کسب اطلاعات و راهنمایی از ابتدا تا زمان استقرار شرکت و شروع فعالیت شرکت با شماره مستقیم :

"
0915-694-8002 "

تماس حاصل نمائید.


ایمیل:

mashhad.vakil@gmail.com

(ملاقات حظوری فقط با تعیین وقت قبلی)


آیا قصد انجام فعالیت تجاری در مشهد دارید؟

آیا برای ثبت شرکت در شهرستان بدنبال وکیل متخصص و با تجربه میگردید؟


آیا میخواهید در شهرستان های خراسان نیز نمایدگی از شرکت خود داشته باشید؟

آیا برای ثبت شرکت درمشهد و شهرستان ها نیاز به مشاوره و راهنمایی دارید؟


آیا بدنبال راهی برای تجارت و ارائه خدمات خود میگردید؟


آیا قصد ثبت شرکت در خراسان با صرف کمترین هزینه را دارید؟


روش فعالیت شرکت های خارجی در خراسان چگونه است؟



لازم به ذکر است که میبایست قبل از هر گونه اقدام در جهت اهداف تجاری و مالی خود و قبل از خرید هر گونه ملکی برای شرکت خود،با وکیل متخصص در موارد زیر مشورت کنید: چه شهری در خراسان تناسب بیشتری با فعالیت تجاری من دارد؟ احداث شرکت در کدام محل و منطقه شهر مورد نظر بهتر میتواند سود آور باشد؟ چه اسمی را باید برای شرکت خود انتخاب کنم تا مورد قبول اداره ثبت شرکت ها قرار گیرد؟چه مدارکی برای ثبت شرکت در خراسان لازم است؟هزینه ها از ابتدا تا انتها به چه صورت است؟

(صفحه اصلی)



«هوالوکیل»

مشهد وکیل بازدید : 1820 1394/01/07 نظرات (1)
براي عقد دختر باكره، بعد از انتخاب و رضايت خودش، بايد از پدر يا جد پدري او نيز كسب اجازه كرد و با صلاح ديد و مشورت آن ها اقدام به ازدواج نمود. لذا در اين مورد نيز اجازه خود دختر شرط اساسي و بلكه ركن اساسي عقد ازدواج است .

ازدواج دختر طبق قانون مدني:

ماده 1043 ق.م قبل از اصلاحيه سال 1361 مقرر مي داشت:

نکاح دختري که هنوز شوهر نکرده, اگر چه بيش از 18 سال تمام داشته باشد, متوقف به اجازه پدر يا جد پدري اوست.
و در اصلاحيه سال 1361 چون ديگر سن 18 سال, موضوعيت براي رشد نداشت و همچنين معيار سن ازدواج دختر, سن بلوغ تعيين شد, عبارت ...
مشهد وکیل بازدید : 4704 1393/12/27 نظرات (1)

« روش حذف نام همسر قبلی از شناسنامه »


گاهی اوقات به جهت کراهتی که شخص از همسر خود دارد و همچنین به لحاظ اینکه کمتر به یاد گذشته ناکام خود افتاده و برای اینکه بتواند خاطرات تلخ را به خوبی فراموش کند،تصمیم به حذف هر گونه اثر از همسر سابق خود میگیرد و هدف وی این است که بتواند با این اقدامات،بهتر برای آینه خود تصمیم بگیرد و در راه شروع زندگی جدید قدمی بی دقدقه از جهت یاداوری خاطرات تلخ گذشته بردارد.لذا سوال این است که:

آیا امکان حذف نام همسر سابق از شناسنامه ممکن است؟

چه شرایطی لازم است که موجود باشد؟

و اینکه چگونه انجام میشود؟



در اینجا دو فرض وجود دارد:

1-قبل از طلاق رابطه جنسی صورت نگرفته است:

در صورتی که زن،مدخوله نباشد،با گذارش پذشکی قانونی یا حکم دادگاه که مثبت این امر باشد میتوان با مراجعه مستقیم به دادگاه و پر کردن فرم های مربوطه،تقاضای صدور شناسنامه المثنی نمود.در این حالت نام همسر سابق در شناسنامه درج نخواهد گردید.این حکم در رابطه با مرد نیز قابل اجراست.

2-قبل از طلاق رابطه جنسی صورت گرفته است:

 در این حالت یعنی فرضی که بین زوجین رابطه جنسی برقرار باشد اداره ثبت احوال از دادن المثنی بدون ذکر نام همسر سابق خودداری می کند. زنی که خواهان حذف نام همسر سابق است باید مردی را بعنوان خواستگار خود معرفی کرده و با مراجعه به یکی از دفاتر ثبت ازدواج و طلاق گواهی سردفتر را مبنی بر خواستگاری و تمایل به عقد از سوی طرفین به ثبت احوال ارائه دهد. در این صورت ثبت احوال نسبت به دادن المثنی بدون ذکر نام همسر سابق اقدام خواهد کرد.


نکته: در مورد طرح دعوا به طرفیت اداره ثبت احوال و با خواسته الزام این اداره به صدور شناسنامه المثنی و حذف نام همسر سابق از شناسنامه باید گفت که: دادگاه صالح در مورد این دعوا همان دادگاه محل صدور شناسنامه خواهد بود.  با صدور حکم دادگاه و ارائه آن به ثبت احوال ُ اداره مزبور مکلف به اجرای حکم دادگاه خواهد بود.


جهت ارتباط و اخذ مشاوره با وکیل دادگستری در مشهد مقدس با شماره ذیل تماس حاصل نمائید:

(09154151865)


(رفتن به صفحه اصلی)


«هوالوکیل»

مشهد وکیل بازدید : 1946 1393/12/25 نظرات (0)
نگاهی به وکالت بلاعزل و نقش آن در معاملات


امروزه به فور می بینم که افراد برای انجام معاملات اموال منقول و غیرمنقول خود اقدام به  انعقاد قراردادهایی در قالب وکالت بلاعزل می نمایند ؛بدون اینکه از مفاد قانونی، محاسن و پیامدها و مشکلات آن واقف باشند؛ لذا نگارنده را بر آن داشت که در این مقاله به زبان ساده و اختصار به تعریف، ویژگی ها و پیامدهای این مقوله بپردازم.
مواد 656 تا 683 قانون مدنی ایران به تبیین احکام و ویژگی های عقد وکالت به عنوان یکی از عقود معینه اختصاص یافته است.عقد وکالت به موجب ماده 656 ق.م عقدی است که یکی از طرفین، طرف دیگر را برای انجام امری نایب خود می نماید؛که طرفین آن موکل یعنی اذن دهنده و وکیل یعنی ماذون می باشد؛در تقسیم بندی عقود وقراردادها، عقد وکالت جزء عقود جایز به شمار می رود؛و به موجب ماده 186 ق.م، عقد جایز آن است که هریک از طرفین عقد، هر وقت که بخواهد می تواند آن را فسخ نماید.که در مقابل آن ،عقد لازم می باشد. بنابراین در عقد وکالت هر یک از موکل و وکیل هر زمان که بخواهد می تواند، آن را فسخ و برهم بزند.و بموجب مفاد مواد 678، 954 و683 ق.م با موت،جنون و سفه زمانی که رشد موثر باشد و هرگاه متعلق و مورد وکالت از بین برود یا وکیل آن را انجام دهد یا مدت زمان نمایندگی وکیل در مورد وکالت منقضی شود؛ وکالت منفسخ و ازبین می رود.
مع الوصف،در پاره ای از موارد به خصوص در فروش اموال منقول و غیرمنقول این وکالتنامه ساده، کارساز طرفین نمی باشد و اهداف آنها را محقق نمی کند؛ چرا که هر یک از موکل و وکیل می تواند آن را بر هم بزند؛ لذا طرفین برای ایجاد یک رابطه مستقر و غیر قابل فسخ و غیر قابل عزل، به وکالت ویژه ای با عنوان وکالت بلاعزل روی می آورند.شاید بتوان وکالت را به دو دسته تقسیم کرد: 1- وکالت ساده 2-وکالت بلاعزل؛تعریف وکالت ساده قبلا بیان شد. اما وکالت بلاعزل،به طور کلی به وکالتی گفته می شود که موکل دیگر حق عزل وکیل و فسخ وکالت را ندارد.به تعبیر دیگر،وکالت ساده که عقدی جایز بود با بلاعزل شدن در حکم عقد لازم می شود و دیگر طرفین نمی توانند آن را فسخ و به هم بزنند و علت اصلی مبادرت افراد به وکالت بلاعزل و در خواست آنها از دفاتر اسناد رسمی به همین خاطر است؛ مثلا وقتی که شخصی یک واحد آپارتمان را از کسی می خرد؛ ولی به عللی نمی تواند آن را به صورت رسمی انتقال دهد؛ ناگزیر وکیل (در اینجا خریدار) از موکل (در اینجا فروشنده می باشد) در دفاتر اسناد رسمی وکالت بلاعزل فروش می گیرد؛ تا پس از رفع موانع و در فرصت مناسب بدون حضور و نیاز موکل نسبت به انتقال رسمی آن اقدام نماید و با اخذ این وکالت، موکل دیگر نمی تواند عقد وکالت را فسخ یا وکیل را عزل نماید. ضمنا وکالت بلاعزل فقط در بحث اموال کاربرد ندارد؛ بلکه در احوال شخصیه هم از اهمیت خاصی بر خوردار می باشد؛ مثلا به موجب مفاد ماده 1133 ق.م حق طلاق با مرد می باشد؛ولی زن می تواند با اشتراط وکالت طلاق از طرف مرد در ضمن عقد نکاح، حق طلاق را داشته باشد و زوج(موکل) نمی تواند دیگر وکیل(زوجه) را عزل یا عقد وکالت را فسخ نماید.مگر اینکه عقد اصلی یعنی نکاح فسخ و ازبین برود و به تبع آن عقد وکالت هم ازبین برود.بنابراین افراد با وکالت بلاعزل می توانند به پاره ای از اهداف خود دست پیدا کنند.

موطن عقد وکالت بلاعزل در ذیل ماده 679 ق.م بیان شده است که مقرر می دارد:« موکل می تواند هر وقت بخواهد وکیل را عزل کند مگر اینکه وکالت وکیل یا عدم عزل وکیل در ضمن عقد لازمی شرط شده باشد.».به موجب این ماده با اینکه عقد وکالت، جزء عقود جایز می باشد و موکل می تواند عقد را فسخ و وکیل را عزل نماید؛ ولی هرگاه در عقد وکالت عدم عزل وکیل در ضمن عقد لازمی مثل عقد بیع،صلح، نکاح وغیره شرط شود به تبع عقد اصلی که لازم بوده؛ آن هم لازم می شود و دیگر حق فسخ و عزل وکیل وجود ندارد.بنابراین اگر در خارج عقد لازمی منعقد گردد و ضمن آن عدم عزل وکیل یا عقد وکالت شرط شده باشد؛در این صورت عزل وکیل بوسیله موکل امکان ندارد.اما اینکه افراد باید حتما در خارج عقد لازمی واقع نمایند یا اینکه اقرار دارند ضمن عقدخارج لازمی بین آنان شرط بلاعزل بودن وکیل ازطرف موکل شده است برای وکالت بلاعزل کفایت می کند؛بین حقوقدانان اختلاف نظر است.که بررسی و تفصیل آن مجال مناسب می طلبد.
وکالتنامه های بلاعزل که توسط دفاتر اسناد رسمی تنظیم و به رشته تحریر در می آید با متن و نوشته های مختلفی در ضمن وکالت قابل شناخت می باشد؛ که لازم است جهت آگاهی هموطنان عزیز به برخی از آنها اشاره نمایم:1- موکل ضمن عقد خارج لازم حق عزل وکیل را به مدت 50 سال(کمتر یا بیشتر) از خود سلب و ساقط نمود.2- حسب الاظهار موکل ضمن عقد خارج و لازم که بین موکل و وکیل منعقد گردید موکل حق عزل وکیل را به مدت 60 سال(کمتر یا بیشتر) از خود سلب و ساقط نمود.3- موکل ضمن عقد خارج لازم حق عزل وکیل را به طور کامل از خود سلب و ساقط نمود و غیره. این عبارات و امثال آن وقتی در متن عقد وکالت آمده باشد؛ دال بر وکالت بلاعزل می کند و دیگر موکل نمی تواند وکیل خود را عزل یا وکالت را فسخ نماید.
در پایان این نوشتار لازم است چند نکته در مورد وکالت بلاعزل که حایز اهمیت و قابل توجه می باشد؛ ذکر گردد:

نکته اول: وکالت بلاعزل اگرچه وکالت ساده نیست و جزء وکالت غیر قابل فسخ و پایدار به شمار می رود؛ ولی از لحاظ ماهیتی، عقدی جایز است و همانند وکالت ساده با فوت یا جنون طرفین منفسخ و ازبین می رود و دیگر ارزش عملی ندارد و باطل می شود و اگر این وکالت چندین بار هم تفویض شده باشد باز هم با این اسباب ازبین می رود.ولی اگر وکیل مالی را از موکل به موجب عقد بیع خریده باشد و از موکل(فروشنده) وکالت بلاعزل فروش گرفته باشد؛در این حال مثلا اگر موکل بمیرد هر چند وکالت بلاعزل باطل و ازبین می رود؛ولی به منزله اسقاط حق وکیل (یعنی خریدار) نیست و مالکیت آن پابرجا است؛ چرا که قبلا طبق عقد بیع مالک مال بوده است.و در این حال وراث موکل باید آن مال را به صورت رسمی به وکیل انتقال دهند.بنابراین لازم است که مردم بعد از گرفتن وکالت بلاعزل فروش در مورد املاک یا خودرو، در عرصه وقت اقدام به انتقال قطعی و رسمی در دفاتر اسناد رسمی بدون حضور موکل(فروشنده) اقدام کنند؛ چرا که با فوت مثلا موکل(فروشنده) دیگر آن وکالت ارزشی ندارد و باید وراث متوفی جهت انتقال و امضاء سند رسمی اقدام کنند که این فرآیند وقت گیر و دارای مشکلات عدیده ای می باشد.

نکته دوم: بعضی از افراد به صورت وکالتی از نوع بلاعزل معامله می کنند و بر این باورند که توسط آن به نامشان شده و مالکیت را بدست آورده اند؛در صورتی که این باور اشتباه و غلطی می باشد؛ چون وکالت بلاعزل صرفا به منزله آن است که وکیل نمایندگی از طرف موکل در انجام مورد وکالت دارد؛ و به منزله انتقال مورد وکالت نیست و هیچ کس نمی تواند با وکالت بلاعزل ادعای مالکیت کند مگر اینکه طبق عقودی مثل بیع یا صلح یا هبه به آن منتقل شده باشد. لذا افراد در خرید و فروش اموال خود باید حتما در قالب عقد بیع معامله انجام دهند و مالکیت خود را مستقر نمایند؛ چرا که اگر کسی به صورت وکالتی معامله نماید بدون اینکه عقد بیع تنظیم کرده باشند؛و آنگاه به عنوان مثال موکل بمیرد در این صورت وکالت از بین می رود و ظاهرا دیگر وکیل با این وکالت نمی تواند اثبات مالکیت کند و اثبات مالکیت آن مشکل می شود مگر اینکه وکیل با دلایل و مستنداتی مالکیت خود را اثبات نماید.

نکته سوم: در مورد وکالت بلاعزل یک سوال به ذهن می آید و آن اینکه آیا موکل در وکالت بلاعزل می تواند خودش مورد وکالت را انجام دهد؛یعنی اگر مورد وکالت فروش یک باب منزل مسکونی باشد؛ موکل با اینکه حق عزل وکیل را از خود سلب کرده،می تواند خود اقدام به فروش نماید یا نه؟در جواب باید گفت که وکالت بلاعزل با انجام مورد وکالت دو مقوله مجزا و جداگانه است؛و انجام مورد وکالت در وکالت بلاعزل توسط خود موکل منع قانونی ندارد و موکل می تواند همان کاری را که به دیگری وکالت داده خودش آن را انجام دهد و در این صورت عقد وکالت منفسخ می شود.اما باید توجه داشت اگر موکل ضمن عقد خارج لازم انجام مورد وکالت را از خود سلب و اسقاط کرده باشد در این صورت موکل هم حق عزل وکیل را ساقط نموده و هم حق انجام مورد وکالت را نخواهد داشت.همچنین اگر موکل مال منقول یا غیرمنقول خود را به وکیل در قالب عقد بیع فروخته باشد و آنگاه موکل به وکیل وکالت بلاعزل فروش داده باشد؛ در این صورت هم موکل حق انجام مورد وکالت را ندارد زیرا مالکیت از ید موکل خارج گردیده و انجام مورد وکالت توسط موکل به عنوان جرم و فروش مال غیر محسوب می شود.لذا شهروندان عزیز لازم است نسبت به انتقال سند رسمی به نام خود هر چه سریع تر اقدام نمایند یا اگر به خاطر موانع و مشکلاتی نمی توانند انتقال رسمی دهند حتما قبل از تنظیم وکالت بلاعزل فروش، مبایع نامه (بیع عادی) تنظیم کنند و در فرصت مناسب توسط وکالت فروش بلاعزل بدون حضور موکل انتقال رسمی دهند.همچنین به سران دفاتر اسناد رسمی هم پیشنهاد می شود که در تنظیم وکالت بلاعزل فروش ملک یا اتومبیل که قبلا توسط موکل فروخته شده، شرط«موکل ضمن عقد خارج لازم مورد وکالت را سلب و ساقط نمود» را قید نمایند.
نکته چهارم: با اینکه وکالت بلاعزل در بیشتر موارد اهداف طرفین قرارداد را تامین می کند و دارای پاره ای محاسن می باشد؛ ولی در برخی موارد دارای پیامدها و مشکلات اساسی می باشد و با امضاء یک وکالت نامه رسمی بلاعزل ناخواسته افراد تمام دارایی و اموال خود را ازدست می دهند.و این به خاطر عدم اگاهی کافی و اطلاع لازم از وکالت بلاعزل می باشد؛بنابراین به شهروندان محترم توصیه می شود در دادن وکالت بلاعزل به فرد یا افراد دقت لازم را داشته باشند که در آینده دچار مشکل نشوند.چرا که بعضی از افراد از طریق همین وکالت اقدام به کلاهبرداری می نمایند.لذا اولا وکالت بلاعزل در امور جزئی داده شود نه کلی ثانیا در وکالت بلاعزل مورد وکالت توسط طرفین با دقت مطالعه و ملاحظه گردد و همان موردی باشد که طرفین، مد نظر دارند؛تقریر شده باشد.ثالثا این نوع وکالت در موارد خاص مثلا در مورد مالی که به وکیل منتقل شده باشد؛اصولا داده شود.
ماخذ و منابع:1- تشکیل قرارداد ها و تعهدات،دکتر مهدی شهیدی.2- حقوق مدنی عقود معین ج 2،دکتر کاتوزیان 3- قانون مدنی 4- وکالت بدون فسخ، دکتر سید مرتضی قاسم زاده، مجله دیدگاه های حقوقی

(رفتن به صفحه اصلی)


«هوالوکیل»


مشهد وکیل بازدید : 2048 1393/07/12 نظرات (0)

ترجمه آیه شریفه 282 سوره بقره:

ای کسانی که ایمانی آورده اید/هنگامی که دِینی را تا مدت معینی به یکدیگر بدهکار شدید آن را بنویسید/ وباید نویسنده ای (سند آن را ) در میان خودتان به عدالت بنگارد / وهرگز نباید نویسنده از نوشتن آن همان گونه که خدا به وی آموخته امتناع ورزد / او باید بنویسد وکسی که حق به گردن اوست (بدهکار) املا کند/ واز خداوند که پروردگار اوست پروا نماید/ واز حق چیزی را کم نگذارد واگر کسی که حق به گردن اوست سفیه / یا ناتوان (سنی) باشد یا (به خاطر آفت زبان) نتواند املا کند/ ولی او به عدالت املا نماید / ودو گواه از مردانتان (مردان مسلمان) را به شهادت بطلبید / واگر دو مرد نباشد، یک مرد ودو زن را از میان گواهانی که (از دینشان) رضایت دارید گواه بگیرید / تا اگر یکی ازآن دو زن فراموش نمود آن دیگری او را یادآوری نماید / وچون گواهان دعوت شوند خوداری نکنند / واز نوشتن بدهیی که تا مدت معین مهلت دارد / کوچک باشد یا بزرگ ، ملول نشوید، این کار در نزد خدا عادلانه تر وبرای گواهی استوارتر وبه این که شک نکنید / (ونزاعی برنخیزد) نزدیک تر است، مگر آن داد وستدی نقدی باشد که در میان خود تبادل می کنید / که بر شما گناهی نیست که آن را ننویسید / و(بهتراست که) هر زمان داد وستد کنید شاهد بگیرید/ ونباید نویسنده وگواه ضرر بزنند (یا ضرر ببیند) واگر چنین کنید برای شما فسق وگناه است / واز خدا پروا کنید ، وخدا به شما می آموزد وخدابه همه چیز داناست.           قرآن کریم(ترجمه حضرت آیت الله مشکینی)

 

(رفتن به صفحه اصلی)

 

 

«هوالوکیل»

 

 

 


مشهد وکیل بازدید : 1342 1393/07/12 نظرات (0)

- املاک مجهول المالک – درقانون ثبت به املاکي اطلاق مي شود که در موقع پلاک کوبی در ثبت عمومی در دفتر توزيع اظهار نامه به نام اشخاص معرفی گرديده ولی تاکنون از طرف مالک ويا قائم مقام قانونی وی در خواست ثبت آن به عمل نيامده باشد و متصرفين اينگونه املاک می توانند باتوجه به دفاتر توزيع اظهار نامه که در ادارات ثبت موجود ميباشد همچنين مدارک عادی خريداری نسبت به درخواست ثبت آنها اقدام نمايند.

2- آ گهی نوبتی

مشهد وکیل بازدید : 3346 1393/06/30 نظرات (0)
راحت ترین و سریعترین شیوه تغییر نام خانوادگی

شايد شما هم با مشکلي در نام‌خانوادگي خود مواجه باشيد؛ مشکلي که شما را مجبور کرده باشد که تصميم بگيريد نام‌خانوادگي‌تان را تغيير دهيد.

براي اين‌کار کافي است که....


درباره ما
Profile Pic
«اخذ مشاوره حقوقی رایگان در کلیه امور ذیل با وکیل در مشهد:» *کلیه امور حقوقی با وکیل در مشهد *کلیه امور کیفری با وکیل در مشهد *چک و سفته و برات با وکیل در مشهد و امور مربوطه نظیر: توقیف اموال در مشهد،جلب در مشهد،واخواست توسط وکیل در مشهد و... *کلیه امور مربوط به ثبت انواع شرکت ها با وکیل در مشهد *تنظیم اساس نامه شرکت با وکیل در مشهد و... *اختلافات مربوط به کمیسیون های تخصصی شهرداری با وکیل در مشهد و استانداری توسط وکیل در مشهد و... *کمیسون ماده100،ماده99،ماده 12 و... *انعقاد و ثبت قرارداد توسط با بهترین وکیل در مشهد با اشخاص حقیقی و حقوقی *امور مربوط به املاک و شهرداری با بهترین وکیل در مشهد(بصورت تخصصی) * نفقه با وکیل خوب در مشهد و تمکین با وکیل خوب در مشهد و امور مربوط به جهیزیه و توقیف اموال با وکیل در مشهد *امور خانواده با وکیل در مشهد و مشاوره تخصصی در این امور *جبران خسارت و ممنوع الخروج از کشور *قیمومت با وکیل خوب در مشهد،حضانت فرزند با وکیل در مشهد،سرپرستی با وکیل در مشهد،ثبت احوال با وکیل خوب در مشهد *تهدید با وکیل در مشهد، ادم ربایی و توهین و فحاشی با وکیل در مشهد *کلاهبرداری با وکیل خوب در مشهد،جرایم اینترنتی و سایبری با وکیل در مشهد *روابط استیجاری بین موجر و مستاجر با وکیل در مشهد *دعاوی خلع ید و رفع تصرف عدوانی با وکیل در مشهد *سرقت،لواط،شرب خبر،قلب سکه با وکیل در مشهد *قتل عمد و غیر عمد و خطایی با وکیل در مشهد *اداره ثبت اسناد و املاک با وکیل خوب در مشهد *دیه توسط بهترین وکیل در مشهد *صلح با وکیل در مشهد *وکیل در مشهد و اخذ مشاوره حقوقی رایگان تلفنی *وکیل تمامی پرونده های حقوقی *وکیل پرونده های دادگاه انقلاب و دیوان عالی کشور *وکیل دادگاه های عمومی و تجدید نظر و دیوان عدالت اداری *وکیل دعاوی مالی و اداری در مشهد *وکیل شرکت ها در مشهد   «««مدیریت سایت»»»
اطلاعات کاربری
نظرسنجی
به نظر شما علت ایجاد مشکلات در چیست؟
آمار سایت
  • کل مطالب : 182
  • کل نظرات : 34
  • افراد آنلاین : 3
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 37
  • آی پی دیروز : 5
  • بازدید امروز : 45
  • باردید دیروز : 6
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 51
  • بازدید ماه : 183
  • بازدید سال : 9,394
  • بازدید کلی : 1,077,452
  • کدهای اختصاصی